Overslaan en naar de inhoud gaan

Wonen

Op zoek naar een nieuwe stek?

De Chocoladefabriek Nerem presenteert Fase 2: nieuwbouw BEN-woningen 

 

 

Ontdek uw nieuwe woning in dit woonproject!

Herbestemming of nieuwbouw? In dit woonproject zijn er verschillende fasen, dus voor elk wat wils!

 

De eerste fase van de Chocoladefabriek bestaat uit 52 lofts. Hiervan is enkel torenloft C1 nog te koop.

Maar niet getreurd: in de zomer start de bouw van de 2de fase: BEN-appartementen aan de rechterkant van het gebouw.

Hieronder staat een actueel overzicht van de woningen die nog beschikbaar zijn. Klik op onderstaande links om de beschikbare types en plannen te bekijken:  

 

 

 

   

  Onthaasten in een groene omgeving 

  Thuiskomen is tot rust komen. In onze drukke levens doet af en toe vertragen deugd. De Chocoladefabriek ligt naast het prachtige natuurgebied De Kevie waar je even kan uitblazen. Gekleurd door het groen stap je het gebied zo binnen via het wandelpad achter het gebouw. Aansluitend is er een groot groenpark aangelegd aan de voorkant en heeft iedere loft een eigen terras om van te genieten.

   

  De ligging vlakbij het centrum van Tongeren is een absolute troef. Tongeren is de eerste stad van België en heeft een rijke geschiedenis. Wie de stad kent, weet dat ze een eigen karakter heeft. Net zoals de mensen die er wonen: oprecht, voetjes op de grond en er kan al eens gelachen worden. 

  In de binnenstad vind je kwalitatieve restaurants, met vermeldingen in de GaultMillau gids en zelfs enkele Michelinsterren, cultuurcentrum de Velinx, een gezellig stadspark en natuurlijk prachtig erfgoed. Het Sint-Catharinabegijnhof hoort bij de dertien Vlaamse begijnhoven die door Unesco als werelderfgoed erkend zijn. 

  Verder zijn er in Tongeren 67 sportclubs en scholen voor alle leeftijden. Syntra is maar twee straten verder dan de Chocoladefabriek trouwens. Net zoals Restaurant Sjalotte, daar moet je zeker eens gaan dineren met vooraf een terrasje bij Anthony op het Neremsplein. 

   

  “Lofts in een industrieel gebouw met tijdloze architectuur”

     

  Wonen in een industrieel kader

  De Chocoladefabriek, dat zijn lofts met een historische ziel in een industrieel kader. Door de zachte restauratie blijft het kenmerkende karakter van de fabriek doorleven. De authentieke details zorgen voor een industriële look aan de binnen- en buitenkant van het gebouw.

  Erfgoed met 100 jaar geschiedenis

  In 1909 zette Florent Rosmeulen het gebouw op papier. Toen al vooruitstrevend: de Chocoladefabriek is een van de eerste betonskeletgebouwen in België en ontworpen om polyvalent te zijn. De structuur is opgevat als een betonnen vakwerk met balken en kolommen op regelmatige afstanden. 

  "Art-nouveau glasraam  gerestaureerd"

  Deze combinatie vind je nergens

  Op het kruispunt van keuzes vind je de Chocoladefabriek. Deze combinatie vind je nergens anders. Ontspanning en rust, afgewisseld met actieve en sociale momenten. Een industrieel kader, vlak naast een prachtig natuurgebied. In een gezellig Limburgs dorpje dat tegelijk goed bereikbaar is. Je woont samen en je hebt voldoende privacy. Modern en erfgoed. Wooncomfort, karakter, authenticiteit, levenskwaliteit. In België en erg dichtbij Nederland en Duitsland.

   

   

   

  Hier wonen, hoe ervaar je dat?

   

  Nerem is een dorp met heel wat troeven. Lees er hier meer over!

  Naar boven