Zoek je een woning?

Niet zomaar vier muren, maar een thuis met karakter. Een voormalige chocoladefabriek misschien? 

Er zijn verschillende types gezinswoningen en lofts beschikbaar, allemaal voorzien van een overvloed aan daglicht, uitstraling en comfort. Je hebt de keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers en 3 afwerkingsformules. De buitengewoon mooie architectuur, rustige ligging en goede bereikbaarheid krijg je er bovenop.

Meer info over het aanbod lees je hier

Met bijzondere buren

Het Atelier, de Passerelle, de enorme tuin en de lounge achter het glasraam: de Chocoladefabriek telt 4 plekken die alle bewoners delen. Om elkaar te ontmoeten, een babbel te doen,... 

Het ontwerp van de Chocoladefabriek heeft extra aandacht om contact tussen buren te vergemakkelijken en daarom zijn er extra ruimtes op die manier ingericht. 

En een ontwerp dat alles in ere herstelt

De typische kenmerken van de Chocoladefabriek worden bewaard, van het grote glasraam tot de kleinste details van de trapleuning. Zelfs het originele pleisterwerk en het industriële schilderwerk worden waar mogelijk behouden.

Daarnaast zijn ook de indeling en het gebruik van de ruimtes afgestemd op het gebouw. Zo wordt de bestaande liftschacht in de toren behouden, gebruiken we de kelder als parkeerplek en bewaren we het innovatieve betonskelet.

Kom zelf eens kijken hoe het eruitziet? Contact.