Overslaan en naar de inhoud gaan

Bistro Bohème is een rondreizend restaurant dat op de mooiste plekken in België oppopt. Wanneer? Dat weet niemand. Boeken kan je een paar weken op voorhand, de locatie blijft geheim tot de avond zelf. 

Dat we dus op onze tanden hebben moeten bijten om niets te verklappen, dat spreekt voor zich. Maar na drie avonden top sfeer, eten en mensen mogen we eindelijk enthousiast zijn! Het was su-per. En eerlijk toegegeven: we hebben een mini beetje vals gespeeld.. Onze bewoners kregen wél ingefluisterd dat ze op de Neremstraat 240 konden komen smullen. Want, ja, het zijn dan ook onze bewoners! 

Niels en Sofie besloten spontaan een verslagje te schrijven en dat zegt eigenlijk genoeg. 

"Kort samengevat: een geweldige avond! Zeer leuk concept in een natuurlijke, zeer leuke omgeving! Wijndrinkers vragen best dat ze de glazen aanpassen aan de gerechten. Blindelings word je door het menu geleid, met heel mooi advies over het gerecht en de wijn. Dikke pluim voor Le Bistro Bohème!"

Merci #nielsofie en natuurlijk ook de dames en heren van de Bistro. Rep je naar bistroboheme.be als je op de hoogte wil blijven voor de volgende editie. We kunnen het alleen maar aanraden!

Wat leeft er in De Chocoladefabriek?

Staycation

Wonen in De Chocoladefabriek in Nerem, dat heeft wel wat te bieden! Een rustige deelgemeente van Tongeren, middenin het groen: daar is ontspanning verzekerd ... en door haar centrale ligging biedt Nerem ook heel wat troeven op gebied van cultuur en gastronomie dichtbij huis.

Lees meer

Baby on the way

De Chocoladefabriek is in blijde verwachting van de eerste baby, uiteraard met liefde gemaakt! Voor de vrouwelijke bewoners meer dan reden genoeg om mama in spe Sofie te verwennen met een heuse baby shower.

Lees meer

Bewoners organiseren nieuwjaarsreceptie

Op 18 januari organiseerden de bewoners een nieuwjaarsreceptie voor elkaar. De eerste bewoners zijn nu ruim een jaar ingetrokken en staken de koppen samen om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden.

Voor de nieuwe bewoners de ideale kans om kennis te maken met hun buren!

Lees meer

Bezoek op afspraak, zondag 20 oktober

Fase 1 in het bestaande gebouw is bijna afgewerkt. De nieuwbouwappartementen worden met fase 2 opgestart. Benieuwd hoe het er vandaag op de Chocoladefabriek aan toe gaat? Wat er nog te koop is en hoe de nieuwbouwplannen eruit zien? Schrijf je in voor een bezoek op 20 oktober. 

Lees meer

K3 filmt nieuwe videoclip in De Chocoladefabriek

Voor K3's nieuwe videoclip Altijd Blijven Dromen liet Studio 100 hun oog vallen op De Chocoladefabriek. Een paar maanden geleden kregen we hun aanvraag binnen: iemand binnen Studio 100  herinnerde zich uit eerdere opnames de hoge plafonds, en zag hierin de ideale locatie voor enkele scènes die van bovenaf moesten worden gefilmd. Gecharmeerd door het monumentale gebouw, wilde de crew de volledige clip opnemen in De Chocoladefabriek. Maar was dat nog wel haalbaar: zo'n grote productie in een gebouw dat nu grotendeels bewoond is?

Lees meer

RES-award voor De Chocoladefabriek

Elk jaar worden de prestigieuze Real Estate Society (RES) awards uitgereikt, de Oscars van de vastgoedwereld. In Knokke vond gisteren de uitreiking plaats. In de categorie residentieel vastgoed nam de Chocoladefabriek de award mee naar huis. 

Lees meer

Naar boven