Nieuws
Oproep aan toekomstige bewoners: kom naar de co-creatie sessies!

Ben jij een toekomstige bewoner van de Chocoladefabriek? Dan kan je meedenken over de invulling daarvan. Vanaf juni organiseren we co-creatie sessies. Editie 1 is gepland op 20 juni en heeft nog twee plekjes vrij!

Bij de Chocoladefabriek geloven we in samen-wonen. Je koopt niet enkel een (mooie) hoop bakstenen. Je thuis is ook een deel van het geheel. Daarom zetten we de toekomstige bewoners aan de symbolische ronde tafel. De krijtlijnen van het ontwerp staan vast. Samen kleuren we ze in en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Editie 1 vindt plaats op zaterdag 20 juni. Met een 15tal mensen gaan we van start. De plannen en technische vragen komen eerst aan bod. Hoe hoog is mijn plafond? Waar kan er een tussenplateau gezet worden? En is er een lift voor de kinderwagen? De architecten leggen het je met plezier uit. Nadien gaat de sessie on tour. Op drie plaatsen wacht er een prikkelende vraag over de gemeenschappelijke ruimtes. Maar die gaan we nog niet verklappen natuurlijk.

Voor de sessie van zaterdag 20 juni zijn er nog twee plekken vrij. Inschrijven en meer informatie via judith@dechocoladefabriek.be.

Nieuws
Nieuws