Nieuws
Bistro Bohème in de Chocoladefabriek

Bistro Bohème is een rondreizend restaurant dat op de mooiste plekken in België oppopt. Wanneer? Dat weet niemand. Boeken kan je een paar weken op voorhand, de locatie blijft geheim tot de avond zelf. 

Dat we dus op onze tanden hebben moeten bijten om niets te verklappen, dat spreekt voor zich. Maar na drie avonden top sfeer, eten en mensen mogen we eindelijk enthousiast zijn! Het was su-per. En eerlijk toegegeven: we hebben een mini beetje vals gespeeld.. Onze bewoners kregen wél ingefluisterd dat ze op de Neremstraat 240 konden komen smullen. Want, ja, het zijn dan ook onze bewoners! 

Niels en Sofie besloten spontaan een verslagje te schrijven en dat zegt eigenlijk genoeg. 

"Kort samengevat: een geweldige avond! Zeer leuk concept in een natuurlijke, zeer leuke omgeving! Wijndrinkers vragen best dat ze de glazen aanpassen aan de gerechten. Blindelings word je door het menu geleid, met heel mooi advies over het gerecht en de wijn. Dikke pluim voor Le Bistro Bohème!"

Merci #nielsofie en natuurlijk ook de dames en heren van de Bistro. Rep je naar bistroboheme.be als je op de hoogte wil blijven voor de volgende editie. We kunnen het alleen maar aanraden!

Bistro Bohème in de chocoladefabriek
Nieuws
Nieuws