Nieuws
Er is nog plek om te leven

Tim Terwingen is niet alleen een mooie alliteratie. Het is ook de mooie mens die in de Chocoladefabriek komt wonen. Eerder toevallig, maar daarom niet minder overtuigd!

Tim, waarom kom je in de Chocoladefabriek wonen?
Het gevoel van ruimte. Het is niet zo’n “kamertje per kamertje” huis. Je hebt er nog plek om te leven. En de casco formule, dat was ook een belangrijk element dat me overtuigd heeft. Je kan er je eigen ding doen.

Zelf de handen uit de mouwen om je casco verder af te maken?
Met alle plezier. Ik ga het samen doen met mijn vader. We zien wel hoe het gaat, het is geen race tegen de klok. De plannen zijn ondertussen al klaar. Met de kopersbegeleiding zijn we tot de indeling gekomen die we in gedachten hadden.

Hoe ga je het inrichten?
Ik heb al behoorlijk wat gepinterest om inspiratie op te doen eigenlijk. De keuken en de badkamer zijn al besteld. Hoe het eruit zal zien? Strak, modern. Veel wit en zwart. De rest hou ik nog even geheim!

Hoe heb je het project leren kennen eigenlijk?
Helemaal per toeval. Ik zag op Facebook iets van Nick (andere bewoner, nvdr) passeren en dan ging het ineens heel snel. Tussen het eerste gesprek bij de makelaar en mijn handtekening op het contract zaten nog geen drie weken.

De koe bij de hoorns gevat dus.
(Lacht) Ja, zeker. Ik was meteen overtuigd. Het concept, het samen-wonen, de mooie locatie. Ik ben snel in Hasselt of Tongeren. En in Millen!

Millen?
Ja, daar geef ik twee keer per week training aan de kleintjes. Ale, ze zijn ondertussen niet meer zo klein. Dit is het derde jaar dat ik aan dezelfde groep training geef. De meeste spelertjes ken ik dus vrij goed. En zij mij ook! Ze zijn nu twaalf jaar, de ideale leeftijd om af te tasten wat ze mogen.

Het ideale startpunt om een Chocoladefabriek team uit de grond te stampen?
Dat zal van het talent afhangen dat we kunnen vinden zeker? (Lacht) Ja, we zien wel. Organiseren is niet zo aan mij besteed maar als ik mij engageer, ga ik er wel voor. Of als ik ergens kan bijspringen om te helpen of iets uit te lenen ofzo, ook met alle plezier.

Handy man, altijd handig. En bij deze is dan ook het voetbalteam idee gelanceerd. (Hint) Bedankt Tim!

Nieuws
Nieuws