Nieuws
Op naar een wereldrecord!

Een Chocoladefabriek zonder chocolade? Onmogelijk. Maar het voorstel om de grootste chocoladetablet ter wereld te maken blies ons toch even van onze sokken. Ondertussen staan we terug recht met 1000 kg chocolade en veel goesting in de aanslag. Donderdag 16 juli geven we de aftrap. En daar hebben we jou voor nodig.

Het doel is een tablet van 15 op 7 meter, die we maken door 10.000 kleinere stukken aan elkaar te lijmen (met chocola). Om aan dat aantal te geraken, rekenen we op jou. Kom gratis jouw chocoladetablet maken bij Wendy. Zij trekt er met haar mobiele wielmachine op uit. Eerste stop is de markt in Tongeren, nu donderdag. De volledige kalender vind je terug op onze Facebookpagina (www.facebook.com/dechocoladefabriek).

Op 13 september worden op Open Monumentendag alle tabletten aan elkaar gelijmd. De 1000 kg heerlijkheid wordt diezelfde dag terug in stukjes geslagen en verpakt in kleine zakjes om te verkopen. De opbrengst gaat naar het Belgisch Centrum voor Geleidehonden vzw. Verover dus deze zomer je plek in het Guiness Book of Records. Wendy en Michiel op de foto geven alvast het goede voorbeeld ;-)

Nieuws
Nieuws