70 gezinswoningen en appartementen

Wonen in de Chocoladefabriek kan op allerlei manieren. In het fabrieksgebouw vind je een uitgebreid aanbod: een mix van 51 appartementen, lofts en gezinswoningen met keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers.

Het stukje nieuwbouw met appartementen en gezinswoningen (townhouses) volgt later.   

Voor de plannen en de prijzen neem je contact op met onze woonadviseurs via 011/39 90 50 (Jansen Real Estate) of 012/74 48 44 (Goed Gevonden).

 

Het aanbod

Fabrieksgebouw (type A tot K + type N)

Kies voor een van de 3 woningen (type D en E) of 47 lofts met een terras dat uitkijkt op de tuin. Door de grote ramen aan de voor- en achtergevel baden je kamers overal in daglicht. De hoge plafonds maken het mogelijk om een tussenplateau te plaatsen. Kies je voor type B, een echt "penthouse", dan heb je een bijzondere toegang tot je woning via een glazen passerelle op het dak. Zo wandel je naar je voordeur met een wijds uitzicht vanop je dakterras.

Nieuwbouw (type L, M en O)

Naast het bestaande gebouw komt er in de volgende fase ook nieuwbouw. De look and feel daarvan sluit volledig aan bij de Chocoladefabriek en ook de creatieve traditie zetten we verder. 4 van de 11 woningen hebben een extra atelier of hobbyruimte in de tuin. Daarnaast zijn er ook 18 nieuwbouwappartementen gepland die het geheel vervolledigen.

Op jouw lijf geschreven

Je bepaalt zelf de afwerking van je woning in de Chocoladefabriek. De Comfort formule is een volledig afgewerkte woning. Enkel nog een likje verf tegen de muur en je kan je vrienden uitnodigen. Welke vloeren, deuren of badkamer wil je graag? Onze woonadviseurs bepalen samen met jou de beste keuze.

Verder is er ook denkruimte voorzien voor de creatieve bewoners die zelf aan de slag willen. Voor hen is er de Original formule, waar je als het ware van een lege doos begint.

Wonen en werken combineren?

Wie wonen en werken wil combineren, heeft de mogelijkheid om twee wooneenheden boven of langs elkaar samen te voegen. In het huidige ontwerp is er één kantoorruimte voorzien in de toren, op het gelijkvloers. Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken.