Kleurrijke mix van 70 woongelegenheden

De Chocoladefabriek verandert in een pièce de résistance met een mix van 44 lofts, 12 nieuwbouwappartementen en 14 gezinswoningen. Zo vindt iedereen er een thuis. 

Voor de plannen en de prijzen neem je contact op met onze woonadviseurs via 011/39 90 50 (Jansen Real Estate) of 012/74 48 44 (Goed Gevonden).

Het aanbod

Fabrieksgebouw (type A tot K + type N)

Kies voor een van de 3 woningen of 44 lofts met een terras dat uitkijkt op de tuin. Door de grote ramen aan de voor- en achtergevel baden je kamers overal in daglicht. De hoge plafonds maken het mogelijk om een tussenplateau te plaatsen. Kies je voor type B dan heb je een bijzondere toegang via een glazen passerelle op het dak. Zo wandel je naar de voordeur met een wijds uitzicht.

Nieuwbouw (type L, M en O)

Naast het bestaande gebouw komt er in de volgende fase ook nieuwbouw. De look and feel daarvan sluit volledig aan bij de Chocoladefabriek. En ook de creatieve traditie zetten we verder. Vier van de zeven woningen hebben een extra atelier of hobbyruimte in de tuin. De 12 nieuwbouwappartementen vervolledigen het geheel.

Op jouw lijf geschreven

Kies de afwerkingformule die bij jou past. Van een lege box die je helemaal zelf inricht. Tot een piekfijn afgewerkt resultaat.

1. Original
Vertrek van een blank canvas en bepaal van a tot z de inrichting. Je weet helemaal wat je wil en zoekt daarom een lege, onafgewerkte loft.  Een douche hier, een keukeneiland daar. Jij staat aan de tekentafel en realiseert jouw project.

2. Original Plus
De afgewerkte vloer ligt en de badkamer is er ook al. Dat is voor jou het ideale vertrekpunt. Zonder technische kopzorgen. Met een zee van mogelijkheden om je creativiteit op los te laten. Slapen kan je bovenop de badkamerbox.

3. Comfort
Een plantje hier, een verfje daar. Je zoekt een instapklare plek die in een mum van tijd omgetoverd is tot jouw thuis. Slim ingedeeld en degelijk afgewerkt. Draag snel de tafel binnen, zet er wat stoelen omheen en toast met je vrienden op jouw knusse loft.

4. Comfort XL
Instapklaar, afgewerkt tot in de allerkleinste details én een zee van ruimte; dat is jouw ding. Vertel ons hoe je de duplexloft wil hebben en wij doen de rest. Beneden de badkamer en de keuken. Het tussenplateau creëert extra ruimtes. Om in te dommelen, te werken of urenlang voor je dressing te staan. You name it.

Ontmoet de buren en ga samen aan de slag

Bij de Chocoladefabriek geloven we in samen-wonen. Een filosofie die ook is doorgetrokken in het ontwerp. Zo komt er een gezamenlijke huiskamer met uitzicht op het glasraam en geniet je met alle bewoners van 10.000 m2 tuin. Organiseer er sportwedstrijdjes, keuvel aan de grote picknicktafel en wissel tips&tricks uit over de bloemkolen in je groentetuin.

Wonen en werken combineren? Ook geen probleem

Wie wonen en werken wil combineren, heeft de mogelijkheid om twee wooneenheden te combineren. Boven elkaar, langs elkaar of net graag apart? Jij kiest. In het huidige ontwerp zijn twee kantoorruimtes voorzien in de toren, op het gelijkvloers en het eerste verdiep. Het bestaande poortgebouw kan ingevuld worden als woning met een commerciële functie. Denk hier bijvoorbeeld aan een gezellige buurtwinkel, een hip ontbijtadresje of een restaurantje.